Wazir Shafiq
Ajek Hassan?? rasa-rasa korang kat lua tu kenal tak sape dia? pernah dengar dengan YUNA, SHEILA HAMZAH, NAJWA LATIF n len-len? merekala satu fenomena youtube.. mulakan satu langkah ke depan melalui youtube.. mengembangkan bakat mereka dalam muzik.. lantas jadi terkenal.. :) seronok kan??

Alangkah seronoknya if aku juga di anugerahkan sore sesedap mereka.. best tu.. :) ok cut the story pasal aku.. banyak sangat merepek.. balik semula pasal Ajek Hassan ni.. mula-mula aku tak kenal pon dia..
until la salah sorang member aku pos lagu dier.. pergh~ sekali dengar tangkap leleh tu..

Ajek Hassan...
Bro u der sore and bakatla.. salutela! bleyh pergi jauh tu.. ok yang mana kat lua tu still tak kenal dia..
aku letakkan beberapa klip muzik hasil nyanyian Ajek Hassan ni.. harap korang enjoy ea.. :)


Ombak Rindu (Ajek Hassan)


Just The Way You Are (Ajek Hassan)


Bila Cinta (Ajek Hassan)

Apit percaya satu hari nanti ko akan famous bro..gudluck! :) sori kalau lagu-lagu yang apit letak jiwang ckit..
saje nak tangkap leleh~ hehe..yang selebihnya korang le search sendiri..
banyak lagu yang dia wat.. :)

Ok sekian..

P/s : korang le check laman page dia kat alamat ni..juz click pada nama Ajek Hassan..so kepada sesiapa yang rasa-rasa ada bakat..korang le la wat cam meke ni..rakam nyanyian korang..then post kat FB ker or laman sosial yang len..kalau de rezeki..korang le femes cam diorang.. :)
edit post
Reaksi: 
0 Responses